Piirretty saha ja vasara

Hienopuuseppä Tampereella

Katso yhteystietomme

Hienopuuseppä on puuntyöstöön ja esineiden valmistukseen erikoistunut puuartesaani. Hienopuuseppien ydinosaamista on pikkutarkkuutta vaativien esineiden suunnittelu sekä valmistaminen massiivipuusta.

Hienopuusepäntyö Elmwood Ky on toiminut Kangasalla, Tampereen tuntumassa jo vuodesta 2006. Palvelemme luotettavasti niin yksityisasiakkaita, yrityksiä kuin yhteisöjäkin. Toteutamme mittatilaustyönä kaikenkokoiset ja haastavatkin projektit – herätämme puun henkiin ja teemme ideastasi totta! Tällä sivulla voit lukea lisää hienopuusepän ammattitaidosta.

Uniikkiesineitä ja tarkkuutta vaativia osasia

Nykyaikana, kun useimmat kodit ja toimistot on täytetty massatuotantona valmistetuilla kalusteilla, hienopuusepän verstaat tarjoavat mittatilaustyönä ainutlaatuisia, yksilöllisesti muotoiltuja ja valmistettuja tuotteita. Toisaalta hienopuusepät voivat myös valmistaa esimerkiksi teollisuuden tarpeisiin osia, joiden tuotantoa ei voida automatisoida.

Luovaa käsityötä

Hienopuusepän työssä yhdistyvät tekninen ja taiteellinen osaaminen. Puulajien tuntemuksen ja käytännön ammattitaidon lisäksi tarvitaan silmää kauneudelle ja hyvälle muotoilulle. Jo koulutusvaiheessa hienopuusepät oppivat kokonaisvaltaisesti niin suunnittelu- kuin valmistusvaiheessakin tarvittuja taitoja. Puun kanssa työskentelyyn vaaditut monipuoliset taidot hiotaan huippuunsa, ja ammattitaitoiset hienopuusepät osaavat käyttää joustavasti erilaisia materiaaleja, koneita ja tekniikoita.

Hienopuuseppä ymmärtää, ettei puun eläminen lopu kaatamisen jälkeenkään. Tämän huomioiden hän ratkaisee liitosten konstruktiivisuuden. Viimeistelyn on oltava tarkkaa, mutta huomaamatonta – puuta on osattava käyttää juuri oikealla tavalla. 

Teknisestä osaamisesta ja taiteellisesta näkemyksestä yhdistyy hienopuusepän työhön saumaton kokonaisuus, jossa yhtä ei voi erottaa toisesta. Taitavat hienopuusepät luovat oman tyylinsä, joka heijastaa heidän persoonallisuuttaan ja josta heidät tunnetaan. Tämä ammatin luonteenpiirre on läheistä sukua taiteilija-ammattia kuvaava tunnus sekä statusta luova tekijä.

Ota reippaasti yhteyttä ja kerro palvelutarpeestasi! Toimialueeseemme kuuluu Tampere lähiseutuineen.

Yhteydenottolomake

Olohuoneen kalusteet
Keittiön kalusteet
Kylpyhuoneen kalusteet
Ovet
Ruokapöydät
Kaapistot
Saunanlauteet
Porrasaskelmat
Muu, mikä?
No file selected

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
hCaptcha